Detské ihrisko z dreva


Detské ihrisko
Detské ihrisko
Štýlova drevená zostava detského ihriska v sebe zahŕňa prvky využiteľné za každého počasia: šmýkačka, rebrík, hojdačka a pieskovisko. 

Domček pripominajúci odvážne dobrodružstvá, láka širokými možnosťami pre rozptýlenie a zábavu. Doplnky ako sú kormidlo, ďalekohľad, rebrík, lezecká stena a šmýkačka, poskytujú deťom veľa zábavy na spestrenie a využitie voľného času. Najviac to ocenia deti a samozrejme aj rodičia, ktorý majú hyperaktívne dieťa.

Urobiť deťom radosť v dnešnej dobe, zobrať ich na detské ihrisko niekde, kde je veľa detí, už nemusí byť také zložité. Čo tak spraviť deťom radosť vo vlastnej záhrade, kde majú prístup k voľnému hraniu a nemusia čakať v dlhých radoch, kým príde rad na nich - na šmýkačku alebo hojdačku.

Ponúkame Vám rôzne štýly a prevedenia detských ihrísk, aj podľa vlastného návrhu a napadov. Stolarska praca na mieru je mojou spacialitou a do detskeho ihriska davam svoje srdce, kedze som tiez otcom. Doprajte svojim detom ihrisko z dreva, ktore bude dychat zivotom a bude pritom esteticke a bezpecne!

Kommentare

Beliebte Posts